Pokud patříte mezi ty, kteří si rádi smlsnou na jazyku, tak vyzkoušejte tuto omáčku s mandlemi a rozinkami.
Hodnocení
3.0
/ 5 (867x)
Doba přípravy
90 min
Chutnalo
2x
Ingredience
Ostatní
SůlNaN -
MásloNaN -
Ocet2 lžíce
MoukaNaN -
TymiánNaN -
RozinkyNaN -
MandleNaN -
HřebíčekNaN -
Povidla1 lžíce
Červené víno2 lžíce
Bobkový listNaN -
Nové kořeníNaN -
Celý pepřNaN -
Perník na strouhání200 g
Hovězí jazykNaN -
Vývar z jazyka750 ml
Postup přípravy
Vývar se všemi přísadami kromě rozinek a mandlí důkladně provaříme, procedíme, přidáme oloupané mandle a přebrané rozinky a plátky vařeného a sloupnutého jazyka, necháme důkladně prohřát, podle chuti přisolíme nebo přikyselíme a podáváme.