Vaření.czReceptyJazýčky z kaštanového pyré

Jazýčky z kaštanového pyré

Dezert ke kávě nebo k čaji.


3.0418x
45 min

Postup přípravy

Jedlé kaštany křížem nakrojíme a vaříme ve vodě asi 30 minut. Okapané kaštany opatrně nožem rozpůlíme a obsah vydlabeme lžičkou. Vydlabanou hmotu propasírujeme sítem a kaštanové pyré smícháme s rumem, moučkovým a vanilkovým cukrem. Ze vzniklé hmoty tvarujeme jazýčky, které necháme na pečícím papíře ztuhnout. Můžeme je jedním koncem namočit do rozpuštěné čokolády a pak je postříkáme šlehačkou.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jazýčky z kaštanového pyré

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena