Játrová paštika na potom

Paštika, kterou si zavaříme do malých skleniček. Rychlé svačinky máme hned po ruce.


4.327x
45 min
2×

Postup přípravy

Játra odblaníme a spolu s bůčkem 2x umeleme. Přidáme vejce, sůl, koření a prolisovaný česnek. Vše důkladně promícháme.

Játrovou paštiku plníme do menších skleniček, zavíčkujeme a sterilujeme 2 hodiny.

Játrovou paštiku na potom podáváme s různým pečivem.
user-icon

autor máma


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Játrová paštika na potom

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.