Játra v cibulové omáčce

Klasicky připravená játra na cibuli.


4.819x
45 min
6×

Ingredience

2 kscibule
600 gkuřecí játra

podle potřeby

olej
hladká mouka

podle chuti

sůl
majoránka
feferonka
mletý bílý pepř
mletá sladká paprika

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Přidáme nakrájená játra, nasekanou feferonku a opepříme. Opečeme vše na oleji. Potom zaprášíme mletou paprikou, podlijeme a doměkka dusíme. Podušená játra poprášíme hladkou moukou a ještě krátce povaříme, aby se ztratila moučná chuť. Hotová játra osolíme podle chuti a přidáme také špetku dvě majoránky. Játra v cibulové omáčce podáváme s dušenou rýží.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Játra v cibulové omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena