Vaření.czReceptyJátra s tatarskou omáčkou

Játra s tatarskou omáčkou

Delikatesa z restovaných drůbežích jater.


2.818x
20 min

Postup přípravy

Cibulku oloupeme, nasekáme nadrobno a necháme na oleji zesklovatět. Opepřená játra orestujeme na zesklovatěné cibulce, znovu opepříme a okmínujeme. Když jsou játra měkká a hotová, přidáme kelímek tatarské omáčky a krátce převaříme - necháme srazit. Ochutnáme a případně játra dosolíme. Játra s tatarskou omáčkou podáváme s rýží nebo jen s chlebem.
user-icon

autor Pešulajda

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Játra s tatarskou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena