Játra s jablky a kečupem

Zajímavá kombinace vykouzlí výbornou chuť.


4.49x
15 min

Ingredience

4 lžíceolej
sůl
4 ksjablko
2 lžícekečup
1 lžícehladká mouka
mletý černý pepř
500 gkuřecí játra

Postup přípravy

Játra i jablka očistíme. Játra pokrájíme na kousky, jablka oloupeme a nakrájíme na osminky. Do pánve nalijeme olej, na kterém játra orestujeme. Vyndáme na talíř. Ve výpeku opečeme jablka, přidáme kečup, zaprášíme moukou a podusíme. Směs osolíme, opepříme a přisypeme zpět restovaná játra. Již jen prohřejeme. Játra s jablky a kečupem podáváme nejlépe s rýží.
user-icon

autor liddduska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Játra s jablky a kečupem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena