Játra na paprice

Od tety ze Slovenska je recept na játrový paprikáš.


4.04x
60 min

Ingredience

5 dkgslanina
sůl
1 kscibule
1 hrnekkysaná smetana
1 lžícehladká mouka
0.5 kgvepřová játra
0.5 lžičkymletá sladká paprika
papriková vegeta

podle potřeby

voda

na ozdobu

bazalka

Postup přípravy

Na pokrájené slanině zpěníme drobně pokrájenou cibuli. Zasypeme mletou paprikou, přidáme a osmahneme na kostky pokrájená játra. Po chvíli podlijeme vodou a dusíme doměkka. Do kyselé smetany rozmícháme mouku. Játra osolíme, zalijeme smetanou dochutíme paprikovou vegetou a povaříme. Na talíři přelijeme halušky játry na paprice a všechno posypeme pokrájenou bazalkou. Játra na paprice ihned podáváme.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Játra na paprice

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena