Vaření.czReceptyJarní špenátová polévka

Jarní špenátová polévka

Velmi chutná a jemná polévka, nenáročná na přípravu.


3.0113x
35 min

Postup přípravy

V hrnku na polévku si připravíme jíšku - z másla a hladké mouky. Hotovou jíšku zalijeme vodou a dobře rozmícháme, přidáme nastrouhanou bramboru a kostku zeleninového bujonu a povaříme. Po krátkém vaření přidáme nakrájenou cibulku a česnek, na menší díly pokrájený špenát, osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Opět krátce povaříme. Nakonec vmícháme kysanou smetanu a rozmícháme vajíčko. Jarní špenátová polévka se podává teplá.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jarní špenátová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena