Jarní pomazánka z lučiny

Recept na lehkou pomazánku s vůní pažitky a jarní cibulky.


5.01x
15 min

Postup přípravy

Jarní cibulku očistíme a nakrájíme i s natí nadrobno. Pažitku opláchneme a nasekáme. Do mísy dáme lučinu s žervé a dobře promícháme, přidáme mléko tak, abychom pomazánku trochu zředili. Osolíme, přidáme cibulku s pažitkou a opět dobře promícháme. Jarní pomazánka s lučiny je výborná s bílým i tmavým pečivem, perfektně se hodí i k toastům.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jarní pomazánka z lučiny

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena