Japonská studená omáčka

I studené omáčky mají své kouzlo v kuchyni.


4.58x
35 min

Postup přípravy

Předem nastrouháme na jemném struhadle očištěnou bílou ředkev. Víno s ředkví a dalšími ingrediencemi - vegetou, sójovou omáčkou a mletým zázvorem - smícháme ve větší misce. Necháme na pár minut odležet. Pokud by byla omáčka moc hustá, můžeme přidat trochu vody. Japonská studená omáčka se podává v menší misce a namáčejí se v ní jednotlivá sousta ryby nebo zeleniny.
user-icon

autor Jovi

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Japonská studená omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Japonská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena