Vaření.czReceptyJaponská polévka s vepřovým masem

Japonská polévka s vepřovým masem

Osvědčený recept na chuťově výbornou polévku s plátky vepřového masa, hlívou ústřičnou a uvařenými vejci.


5.07x
75 min

Ingredience

2 stroužkyčesnek
1 kspórek
1 ksmrkev
2 lžícesójová omáčka
1 ksjarní cibulka
250 gvepřová krkovička

podle chuti

sůl
1 kszázvor
hlíva ústřičná
mletý černý pepř

podle potřeby

vejce
rostlinný olej
nudle do polévky

Postup přípravy

Nakrájenou mrkev, pórek, stroužky česneku a kousek zázvoru orestujeme na oleji. Po chvilce zeleninu zalijeme vodou, osolíme a opepříme a vložíme k ní vepřovou krkovičku. Necháme vařit 45 minut. Poté maso vyndáme a vývar přecedíme. Do čistého vývaru vhodíme pokrájenou hlívu a nudle, dochutíme kapkou sójové omáčky. Mezitím nakrájíme maso na tenké plátky a uvaříme vejce natvrdo. Japonskou polévku s vepřovým masem naservírujeme do hlubokého talíře. Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Japonská polévka s vepřovým masem

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Japonská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena