Japonská kuřecí polévka se zeleninou

Chutná polévka bez dlouhých příprav a vaření.


3.45x
20 min

Postup přípravy

Libové vepřové nebo kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky. Mrkev, celer a pórek po očištění nakrájíme na nudličky. Všechno osmažíme asi 3 minuty na 2 lžících oleje.

Asijské instantní nudle připravíme podle návodu (asi 2 - 3 minuty v horké vodě), přidáme k první směsi a okamžitě zalijeme vývarem. Přidáme ústřičnou omáčku a podle chuti sůl a normální nebo cayenský pepř. Přidáme čerstvý nebo rozmrazený listový špenát a prohřejeme.

Takto připravenou japonskou kuřecí polévku podáváme. Recept je určen na 4 porce.
user-icon

autor Fotíček


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Japonská kuřecí polévka se zeleninou

Zpět na recept