Janovské špagety

Recept se vzpomínkou na slunnou letní Itálii.


2.978x
20 min

Postup přípravy

Sýry nastrouháme najemno. Česnek oloupeme a prolisujeme.

V misce smícháme sýry, česnek, petrželku, bazalku a sůl. Postupně přidáváme olej, až vznikne omáčka. Lze ji také připravit v mixéru.

Špagety vaříme v dostatečném množství osolené vody asi 10 až 12 minut nebo podle návodu na obalu.

Slijeme vodu, necháme špagety okapat a nasypeme do předehřáté mísy.

Špagety prolijeme omáčkou, lehce zamícháme a hned podáváme. Janovské špagety můžeme ještě posypat troškou parmezánu a zdobíme lístečky čerstvých bylinek.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Janovské špagety

Zpět na recept