Jalovcová omáčka

Úžasná omáčka vhodná zejména ke zvěřině.


2.952x
25 min

Postup přípravy

Nastrouhaný černý chléb opražíme na másle. Přidáme jalovec, špetku soli, bílého pepře a kousek citronové kůry. Podlijeme vývarem a necháme důkladně povařit. Nakonec přilijeme červené víno. Prohřejeme a podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jalovcová omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena