Jahodová pěna s polomáčenými chlebíčky

Jeden z nejjednodušších receptů na sladký dezert, který zvládnou hravě připravit i vaše děti!


1.03x
20 min
1×

Postup přípravy

Nejprve třetinu jahod rozmixujeme ponorným mixérem dohladka a připravenou směs smícháme se zakysanou smetanou. Dále vyšleháme smetanu ke šlehání a do ní vmícháme jahodovou směs.

Vznikne tak lehká jahodová pěna, kterou rozdělíme do misek a do ní nalámeme kousky polomáčených racio chlebíčků s polevou podle chuti, kterými pak pěnu vyjídáme. Nakonec přidáme zbylé čerstvé jahody a můžeme dozdobit podle fantazie, a to třeba rozpuštěnou hořkou čokoládou.

Jahodovou pěnu s polomáčenými chlebíčky servírujeme jako vynikající dezert k různým příležitostem.
user-icon

autor franckova


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jahodová pěna s polomáčenými chlebíčky

Zpět na recept