Vaření.czReceptyJablkový moučník pro začátečníky

Jablkový moučník pro začátečníky

Velice jednoduchý, rychlý a přitom dobrý moučník pro každou příležitost.


3.381x
35 min

Postup přípravy

Jablka omyjeme, očistíme a nastrouháme. Tuk nebo máslo rozehřejeme. Všechny ingredience pak pečlivě zamícháme, vlijeme na vymaštěný plech a ve mírně předehřáté troubě pečeme při 160 °C asi 20 - 25 minut. Vychladlý moučník polijeme čokoládovou polevou, nakrájíme na řezy a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jablkový moučník pro začátečníky

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena