Jablkovo-okurková šťáva s limetkou

Čerstvě vylisovaná šťáva vždy skvěle osvěží. Recept nejen na parné dny.


5.02x
15 min

Postup přípravy

Jablka i okurku dáme před použitím do lednice. Poté jablka očistíme a nakrájíme na čtvrtky, z okurek odkrojíme konce, které mohou být hořké. Limetku oloupeme.

Připravíme si odšťavňovač. Jablka s okurkou postupně odšťavníme, stejně tak na závěr i limetku.

Jablkovo-okurkovou šťávu rozlijeme do sklenic a ihned podáváme. Podle chuti a potřeby můžeme šťávu naředit vodou bez bublinek a doplnit ledem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jablkovo-okurková šťáva s limetkou

Zpět na recept