Jablkové koláčky

Jednoduché, rychlé, dobré!


3.339x
45 min

Postup přípravy

Máslo necháme změknout. Jablka očistíme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Z citronu vymačkáme šťávu.

Změklé máslo utřeme do pěny s cukrem a špetkou soli. Jedno po druhém přidáme vejce, prosátou mouku s práškem do pečiva. Jablka, skořici a citronovou šťávu opatrně vmícháme do těsta.

Polévkovou lžící vykrajujeme malé koláčky, které klademe na vymaštěný plech. Pečeme dozlatova v troubě předehřáté na 200°C přibližně 15 - 20 minut.

Vychladlé cukrujeme a můžeme podávat.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jablkové koláčky

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká