Jablka s nivou 2

Pochoutka z vepřového masa a cibule.


4.024x
30 min
3×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a přidáme k masu. Přimícháme ostatní ingredience. Masovou ochucenou směs dáme do sklenice a necháme 3 dny v lednici uležet. Poté stačí švan-žužu osmažit na oleji. Bude stačit asi 5 minut po obou stranách. Vepřové švan-žužu podáváme s rýží nebo čerstvým chlebem
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jablka s nivou 2

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena