Italské bramborové noky s rajčatovou omáčkou

Výborný pokrm a rychlý pokrm pro milovníky italských jídel.


3.0781x
20 min
1×

Postup přípravy

Noky uvaříme v osolené vodě podle návodu.

Česnek oloupeme a spolu se šunkou jej nakrájíme na nudličky. Sýr nastrouháme. Petrželku opereme a nasekáme.

Na másle necháme zpěnit plátky česneku spolu se šunkou. Přidáme nakrájená rajčata a společně 5 minut povaříme. Ovčí sýr a nasekanou petrželku vmícháme do rajčatové směsi. Mírně osolíme a promícháme s uvařenými noky.

Před podáváním ozdobíme lístky čerstvé bazalky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italské bramborové noky s rajčatovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská