Italská topinka s rajčatovou salsou

Topinky podle tohoto receptu podáváme s bílým vínem nebo Proseccem


5.01x
30 min

Postup přípravy

Rajčata omyjeme a zbytek zelené stopky vykrojíme. Rajčata nakrájíme na kostičky, bazalku na jemné proužky.

Krajíce šestizrnného chleba rozkrojíme na půlky a opečeme v opékači topinek nebo v horké troubě při nejvyšším stupni.

Česnek oloupeme a rozpůlíme.

Opečené chleby pořádně potřeme česnekem, na každý krajíc nakapeme vždy 1 lžíci olivového oleje. Navrch dáme rajčata, osolíme, opepříme a posypeme bazalkou.

Italské topinky s rajčatovou salsou podáváme k bílému vínu.
user-icon

autor Sandrita


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italská topinka s rajčatovou salsou

Zpět na recept