Italská směs na topinky

Výborná směs hodící se na topinky či k opečeným toustům.


2.385x
10 min
6×

Postup přípravy

Dvě větší rajčata omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Vylijeme nálev z mozzarely a tu nakrájíme také na malé kostičky. Čím jsou kostičky menší, tím je to lepší pro pozdější konzumaci.

Pokud používáme čerstvé oregano, nasekáme asi 10 lístků, v případě sušeného dáme asi jednu lžičku. Česnek nasekáme nadrobno.

Vše promícháme v míse s olivovým olejem. Necháme odležet v lednici nejlépe do druhého dne. Solíme až těsně před podáváním, aby rajčata nepustila moc šťávy.

Italskou směs podáváme na čerstvých topinkách nebo opečených toustech. Recept je na 2 - 3 porce.
user-icon

autor Mercilonka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italská směs na topinky

Zpět na recept