Italská celerová polévka

Osobitá a jemná chuť řapíkatého celeru ve výborné polévce.


3.520x
35 min

Postup přípravy

Cibuli a česnek si nasekáme najemno, všechnu očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kousky, přidáme lžíci rajského protlaku a všechno opékame na olivovém oleji asi 4 - 5 minut. Přidáme papriku, zalijeme trochou vody a podusíme asi 5 minut.

Do polévky doplníme tekutinu do objemu 1 litr, přidáme obsah sáčku instantní rajské polévky a vaříme dalších 10 minut.

Toastový chléb si nakrájíme na kostičky, osmahneme na másle a posypeme strouhaným parmazánem. Přidáváme k italské celerové polévce na talíři.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italská celerová polévka

Zpět na recept