Italská celerová polévka

Osobitá a jemná chuť řapíkatého celeru ve výborné polévce.


3.520x
35 min

Ingredience

1 ksčesnek
1 kscibule
1 ksmrkev
100 gparmazán
3 lžíceolivový olej
1 lžícerajský protlak
500 gřapíkatý celer
3 plátkytoastový chléb
1 lžičkamletá pálivá paprika
1 balíčekinstantní polévka

podle chuti

sůl

podle potřeby

máslo na smažení

Postup přípravy

Cibuli a česnek si nasekáme najemno, všechnu očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kousky, přidáme lžíci rajského protlaku a všechno opékame na olivovém oleji asi 4 - 5 minut. Přidáme papriku, zalijeme trochou vody a podusíme asi 5 minut. Do polévky doplníme tekutinu do objemu 1 litr, přidáme obsah sáčku instantní rajské polévky a vaříme dalších 10 minut. Toastový chléb si nakrájíme na kostičky, osmahneme na másle a posypeme strouhaným parmazánem. Přidáváme k italské celerové polévce na talíři.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Italská celerová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena