Vaření.czReceptyIndická drůbeží polévka

Indická drůbeží polévka

Recept na výbornou indickou polévku.


4.814x
45 min
1×

Ingredience

20 gčesnek
30 gsůl
150 gmáslo
100 gcibule
2.2 lvoda
100 grýže
150 ghladká mouka
15 gkari koření
500 gsladká smetana
1000 gkuřecí maso
100 gloupané mandle

na ozdobu

150 gsmetana ke šlehání
petrželová nať

Postup přípravy

Maso zbavíme kůže, kostí a nakrájíme na malé kostičky. Očištěné drůbeží maso uvaříme v osolené vodě do změknutí. Z másla, nakrájené cibule a hladké mouky připravíme světlou jíšku, přidáme kari koření, zalijeme vývarem z vařeného masa, rozšleháme, řádně převaříme a přecedíme. Polévku zjemníme smetanou, ochutíme utřeným česnekem se solí a přidáme vařené drůbeží maso, vařenou rýži nebo těstoviny, na hrubší nudličky nakrájené mandle. Porce indické drůbeží polévky při podávání ozdobíme jemně nakrájenou petrželovou natí a kopečkem šlehačky.
user-icon

autor tyska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Indická drůbeží polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Indická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena