Indická drůbeží polévka

Recept na výbornou indickou polévku.


4.814x
45 min
1×

Postup přípravy

Maso zbavíme kůže, kostí a nakrájíme na malé kostičky. Očištěné drůbeží maso uvaříme v osolené vodě do změknutí.

Z másla, nakrájené cibule a hladké mouky připravíme světlou jíšku, přidáme kari koření, zalijeme vývarem z vařeného masa, rozšleháme, řádně převaříme a přecedíme.

Polévku zjemníme smetanou, ochutíme utřeným česnekem se solí a přidáme vařené drůbeží maso, vařenou rýži nebo těstoviny, na hrubší nudličky nakrájené mandle.

Porce indické drůbeží polévky při podávání ozdobíme jemně nakrájenou petrželovou natí a kopečkem šlehačky.
user-icon

autor tyska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Indická drůbeží polévka

Zpět na recept