Vaření.czReceptyHustá květáková polévka

Hustá květáková polévka

Hustá a hutná květáková polévka


3.1482x
120 min

Postup přípravy

Do hrnce naplněného studenou vodou nakrájíme (nastrouháme) květák, mrkev, celer a petržel. Můžeme přidat i sušené houby. Okořeníme celým kmínem, pepřem, jalovcem a nové koření. Dáme vařit. Polévku vaříme, dokud zelenina nezměkne.

Pak polévku zahustíme polohrubou moukou. Můžeme zahustit i jemnou strouhankou. Pro zjemnění můžeme použít smetanu. Chvilku povaříme. Solíme až nakonec.

Polévku podáváme teplou s pečivem .
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hustá květáková polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena