Recept na husokachnu pečenou se zeleninou a kořením na divočinu. Hlavní chod doplňuje kořeněná bramborová kaše s ricottou.
1-2 ks | cibule |
3 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
2-3 kuličky | jalovec |
1 ks | bobkový list |
4-5 kuliček | nové koření |
2 snítky | čerstvý tymián |
3 řapíky | řapíkatý celer |
10 kuliček | celý černý pepř |
1 ks | husokachna |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
podle potřeby | |
vývar | |
pyré | |
2 lžíce | máslo |
1 kg | brambory |
100-150 ml | mléko |
1 balíček | divoké koření |
250 g | ricotta |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena