Velmi chutný, lehký salát, kterým jistě neurazíte žádnou návštěvu.
Hodnocení
2.9
/ 5 (1151x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
sůl
ocet
200 g
brambory
200 g
jablko
6 lžic
majonéza
4 ks
rajče
250 g
maso z humrů
1 ks
hlávkový salát
200 g
okurka sterilovaná
sterilované žampióny
200 g
sterilovaný celer
Postup přípravy
Maso z humrů, může být i konzervované, celer, jablka, okurky, brambory uvařené ve slupce a hlávkový salát nakrájíme na nudličky.
Vše smícháme. Salát osolíme a spojíme majonézou zředěnou octem.
Humrový salát urovnáme do mísy a ozdobíme dílky rajčat a na nudličky nakrájenými žampiony. Salát ihned podáváme. Vhodnou přílohou je bílé pečivo.