Vaření.czReceptyHrušky v horkém čokoládovém krému

Hrušky v horkém čokoládovém krému

Ovoce polité horkým čokoládovým krémem je oblíbenou pochoutkou pro malé i velké.


4.26x
20 min

Postup přípravy

Hrušky necháme na sítku okapat a 1/8 l kompotové šťávy spolu s citronovou šťávou, cukrem a skořicí svaříme na malý zbytek. Potřeme jím hrušky, dobře vychladíme. Šlehačku, med a vanilkový cukr necháme přejít varem. Přidáme na malé kousky rozlámanou čokoládu a za stálého míchání metlou ji důkladně rozpustíme. Hrušky upravíme na talířky, polijeme horkým krémem a posypeme pistáciemi nasekané na kousky.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hrušky v horkém čokoládovém krému

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena