Hruškové řezy s polevou

Tato buchta opravdu stojí za vyzkoušení!


4.312x
35 min
2×

Postup přípravy

Vejce rozmícháme s vanilkovým cukrem, cukrem moučka a medem. Přilijeme smetanu, 1/2 hrnku oleje, 3 rozmixované hrušky (zbylou jednu hrušku pokrájíme na kousky), hrnek polohrubé a hrnek hladké mouky a prášek do pečiva.

3/4 těsta vylijeme na papírem vyložený plech nebo pekáč. Do zbylého těsta přimícháme kakao, zamícháme a pocákáme jím světlé těsto.

Buchtu poklademe na kousky nakrájenou hruškou a dáme péct do vyhřáté trouby na 180 °C, asi 30 minut.

Po vychladnutí polijeme hruškové řezy polevou připravenou z rozehřáté oříškové čokolády s máslem.
user-icon

autor liddduska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hruškové řezy s polevou

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká