Uvařená hruška naplněná ořechovou náplní a přelitá vinnou omáčkou. Recept na delikátní ovocný dezert.
4 ks | hřebíček |
100 g | cukr krupice |
4 ks | hrušky |
4 ks | badyán |
500 ml | červené víno |
1 lžíce | škrobová moučka |
3 ks | celá skořice |
náplň | |
---|---|
80 g | máslo |
2 lžíce | rum |
50 g | cukr moučka |
150 g | mleté ořechy |
2 lžíce | rybízový džem Hamé |
autor Hamé
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.