Hruška v horkém čokoládovém krému

Recept na vynikající ovocný dezert politý horkým čokoládovým krémem.


5.01x
20 min

Postup přípravy

Kompotované hrušky necháme na sítku okapat. Kompotovou šťávu spolu s citronovou šťávou, cukrem a mletou skořicí svaříme na malé množství, kterým potřeme hrušky a necháme vychladit.

Smetanu ke šlehání, med a vanilkový cukr necháme v hrnci přejít varem. Přidáme na malé kousky rozlámanou čokoládu a za stálého míchání metlou důkladně rozpustíme. Hrušky rozložíme na talířky, polijeme horkým krémem a posypeme pistáciemi nasekanými na kousky.

Hrušku v horkém čokoládovém krému servírujeme jako delikátní dezert.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hruška v horkém čokoládovém krému

Zpět na recept