Vaření.czReceptyHruška v horkém čokoládovém krému

Hruška v horkém čokoládovém krému

Recept na vynikající ovocný dezert politý horkým čokoládovým krémem.


5.01x
20 min

Ingredience

1 lžícepistácie
1 lžícecitronová šťáva
125 mlkompotová šťáva
0.7 lkompot půlené hrušky

krém

2 lžícemed
1 balíčekvanilkový cukr
200 ghořká čokoláda
0.25 lsmetana ke šlehání

Postup přípravy

Kompotované hrušky necháme na sítku okapat. Kompotovou šťávu spolu s citronovou šťávou, cukrem a mletou skořicí svaříme na malé množství, kterým potřeme hrušky a necháme vychladit. Smetanu ke šlehání, med a vanilkový cukr necháme v hrnci přejít varem. Přidáme na malé kousky rozlámanou čokoládu a za stálého míchání metlou důkladně rozpustíme. Hrušky rozložíme na talířky, polijeme horkým krémem a posypeme pistáciemi nasekanými na kousky. Hrušku v horkém čokoládovém krému servírujeme jako delikátní dezert.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hruška v horkém čokoládovém krému

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena