Hrníčkové Míša řezy

Místo klasických tmavých Míša řezů zkuste světlé. Nekamarádíte se s kuchyňskou váhou? Pomozte si klasickým snídaňovým hrnkem (250 ml). Jednoduchý a chuťově výborný recept.


4.6102x
60 min
6×

Postup přípravy

Nejprve smícháme prášek do pečiva s polohrubou moukou. Dále přimícháme cukr moučka, mléko, vejce, olej a ušleháme těsto.

Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do trouby předehřáté na 170 °C. Pečeme asi 40 minut a testujeme špejlí, těsto se nesmí lepit.

Tvarohy ušleháme s máslem a cukrem a natřeme na vychladlý piškot. Nakonec polijeme čokoládou rozpuštěnou se ztuženým tukem a necháme zatuhnout.

Hrníčkové Míša řezy trochu jinak po zatuhnutí nakrájíme a podáváme jako výborný moučník.
user-icon

autor Pája


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hrníčkové Míša řezy

Zpět na recept