Hrk hrk buchta s broskvemi

Hrk hrk buchta je vynikající rychlá buchta, asi vynález Dr. Oetkera, který je překvapivě dobrý.


3.925x
30 min
2×

Postup přípravy

Cukr, vejce a vanilkový cukr utřeme, pak po lžících přidáváme prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Dáme do trouby na 180 °C a pečeme asi 12 minut.

Do uzavíratelné nádoby dáme všechny ingredience na náplň, uzavřeme a třepeme (hrkáme) tak dlouho, než se spojí do hustého krému. Kompot dáváme i s lákem, buchta je pak více ovocná a vláčná.

Krém vylijeme na těsto a necháme ztuhnout. Za půl hodiny máme skvělou hrk hrk buchtu s broskvemi, která potěší jak děti, tak dospělé.
user-icon

autor zozlinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hrk hrk buchta s broskvemi

Zpět na recept