Vaření.czReceptyHřib žlučník (hořčák) na slanině

Hřib žlučník (hořčák) na slanině

Recept na smaženici ze zatracované houby.


2.644x
45 min
3×

Postup přípravy

Hřiby nakrájíme na slabé plátky, asi 2 mm. Slaninu nakrájíme na kostičky - slaninou nešetříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Slaninu dáme zesklovatět, přidáme cibulku a houby. Dusíme na plotně nejméně 25 minut. NEOCHUTNÁVÁME!!! Když se přebytečná voda vysmahne, rozmícháme do hub na slanině ještě vejce. Můžeme podávat. Smaženice má nahořklou chuť, nebude chutnat každému.
user-icon

autor borovec

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hřib žlučník (hořčák) na slanině

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena