Vaření.czReceptyHřebenatky s teplým fazolovým salátem

Hřebenatky s teplým fazolovým salátem

Recept na hřebenatky s lahodným salátem a bagetou. Slavnostní a lehký hlavní chod.


4.69x
20 min

Ingredience

0.5 lžičkysůl
2 lžícemáslo
24 kshřebenatky
0.5 lžičkymletý pepř
250 gzelené fazolky
100 gsterilovaná kapie
2 lžíceolej na opečení

podle chuti

ementál

Postup přípravy

Hřebenatky omyjeme a orestujeme na pánvi s rozpáleným olejem (nejlépe z burských oříšků). Z každé strany restujeme 3 minuty. Předtím se připravíme salát z podélně nakrájených fazolí a proužků nakládaných kapií tak, že je rovněž orestujeme, tentokrát na másle, až jsou měkké. Hřebenatky rozdělíme na talíře, přidáme teplý fazolový salát a posypeme strouhaným ementálem, máte-li rádi sýr. Hřebenatky s teplým fazolovým salátem podáváme s bagetkou.
user-icon

autor Fotíček


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hřebenatky s teplým fazolovým salátem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Americká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena