Hráškové špagety

Máte rádi hrášek i těstoviny? Pak vyzkoušejte tento recept. Nezvyklá kombinace špaget, hrášku, horčice a bylinek.


3.084x
20 min

Postup přípravy

Bazalku opereme a nasekáme. Špagety povaříme asi 5 minut v osolené vodě. Scedíme je, ale vodu nevyléváme. Do ní vsypeme hrášek a asi 2 minutky jej povaříme.

Hrášek scedíme, ale vývar opět nevyléváme. Vložíme do něj špagety a dovaříme na skus.

Hrášek smícháme s hořčicemi, olejem, 3 lžícemi vývaru ze špaget a bazalkou.

Hotové špagety smícháme s hráškovou směsí a ihned podáváme. Pokud je nutností mít v každém jídle trochu masa, můžeme přidat sójové kostky (pro vegetariány) nebo si nasucho vyškvařit slaninu nakrájenou na nudličky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hráškové špagety

Zpět na recept