Hrášek s mletým masem

Zapékaný hrášek s mletým masem.


3.2131x
45 min
1×

Postup přípravy

Rýži dobře propláchneme proudem studené vody, necháme okapat a za stálého míchání necháme zesklovatět na rozehřítém oleji v hlubší pánvi. Zalijeme vroucí osolenou vodou a podusíme skoro doměkka. V jiném hrnci zalijeme vodou čerstvý hrášek a podusíme doměkka. Mleté vepřové maso smícháme s podušeným hráškem, rýží, osolíme, opepříme, promícháme a rovnoměrně rozprostřeme v zapékací míse nebo ve vymaštěném pekáči. Směs ještě zalijeme vejci rozkvedlanými v mléce, posypeme jemně strouhaným sýrem a vložíme do předehřáté trouby. Necháme zapéct dozlatova. Podáváme s čerstvou zeleninou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hrášek s mletým masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena