Hrášek s mletým masem

Zapékaný hrášek s mletým masem.


3.2131x
45 min
1×

Postup přípravy

Rýži dobře propláchneme proudem studené vody, necháme okapat a za stálého míchání necháme zesklovatět na rozehřítém oleji v hlubší pánvi. Zalijeme vroucí osolenou vodou a podusíme skoro doměkka.

V jiném hrnci zalijeme vodou čerstvý hrášek a podusíme doměkka.

Mleté vepřové maso smícháme s podušeným hráškem, rýží, osolíme, opepříme, promícháme a rovnoměrně rozprostřeme v zapékací míse nebo ve vymaštěném pekáči.

Směs ještě zalijeme vejci rozkvedlanými v mléce, posypeme jemně strouhaným sýrem a vložíme do předehřáté trouby. Necháme zapéct dozlatova.

Podáváme s čerstvou zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hrášek s mletým masem

Zpět na recept