Hovězí žebro s fazolkami

Nikterak složitý pokrm. Recept, který si jistě najde své příznivce.


3.25x
90 min
1×

Postup přípravy

Maso omyjeme, očistíme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a lehce osmahneme na oleji. Pak ho přelijeme vroucí vodou a pod pokličkou dusíme. Mezitím si oloupeme brambory a rozkrájíme je na plátky. Fazolky slijeme a necháme okapat. Měkké maso vyndáme, rozdělíme na porce a uchováme teplé. Do zbylé šťávy vložíme připravené brambory s fazolkami, podle potřeby podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka. Maso rozdělíme na talíře, obložíme dušenými bramborami a fazolkami. Hovězí žebro podáváme přelité výpekem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí žebro s fazolkami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena