Hovězí žebro s fazolkami

Nikterak složitý pokrm. Recept, který si jistě najde své příznivce.


3.25x
90 min
1×

Postup přípravy

Maso omyjeme, očistíme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a lehce osmahneme na oleji. Pak ho přelijeme vroucí vodou a pod pokličkou dusíme.

Mezitím si oloupeme brambory a rozkrájíme je na plátky. Fazolky slijeme a necháme okapat.

Měkké maso vyndáme, rozdělíme na porce a uchováme teplé. Do zbylé šťávy vložíme připravené brambory s fazolkami, podle potřeby podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka.

Maso rozdělíme na talíře, obložíme dušenými bramborami a fazolkami. Hovězí žebro podáváme přelité výpekem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí žebro s fazolkami

Zpět na recept