Hovězí plátky plněné zeleninou můžeme připravit na dva způsoby. Původní verzi receptu - jemnější, podáváme s knedlíkem. U pikantní přípravy volíme jako přílohu opečené brambory.
30 g | slanina |
3 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
200 ml | smetana |
4 lžíce | hořčice plnotučná |
1 lžíce | hladká mouka |
1 ks | paprika červená |
4 plátky | hovězí zadní |
3 ks | jarní cibulka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena