Vaření.czReceptyHovězí vývar s masem a nudlemi

Hovězí vývar s masem a nudlemi

V restauraci tuto polévku najdeme na každém jídelním lístku, doma ji zvládneme také hravě.


3.1133x
60 min
1×

Postup přípravy

Žebro s bujonem a vodou dáme do papiňáku a vaříme přibližně 40 minut. Poté vyjmeme kost a obereme ji. Maso nakrájíme na malé kousky. Nasekáné maso vhodíme spolu s nudlemi do vývaru a už jen necháme dojít. Nakonec vmícháme polévkové koření. Polévku nevaříme, abych v ní nerozvařili nudle. Pouze ji podle potřeby na mírném ohni ohříváme. Když jsou nudle hotové, polévku můžeme podávat.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí vývar s masem a nudlemi

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena