Nejprve si připravíme těsto. Hladkou mouku promícháme v míse s práškem do pečiva a solí. Přimícháme tuk a trochu vody, třeme, dokud se nevypracuje v těsto.
Těsto vyválíme a vyložíme jím dno a stěny teflonového kastrolu. Kousek těsta si odložíme stranou.
Maso omyjeme, nakrájíme na tenké plátky, ledvinky omyjeme a nakrájíme na kostičky. Žampiony očistíme a pokrájíme na tenké plátky. Všechno obalíme v mouce smíchané se solí a pepřem. Na plátky masa klademe ledvinky a žampiony, stočíme do závitků, které klademe na těsto do kastrolu. Poté hovězí v těstíčku zalijeme vývarem a přikryjeme vyváleným zbytkem těsta. Okraje dobře přimáčkneme.
Přes kastrol položíme alobal a pevně přitiskneme pokličkou.
V páře nebo vodní lázni dusíme hovězí v těstíčku asi 4 hodiny.