Hovězí steak Yamato na zeleném pepři

Grilovaný hovězí steak se zeleným pepřem. Recept na pořádný steak k letnímu grilování.


4.611x
30 min

Postup přípravy

Steak z obou stran posypeme zeleným pepřem a solí a dáme péct do rozehřátého grilu.

Mezitím si připravíme omáčku: Smícháme sójovou omáčku, japonské rýžové víno a zelený pepř v nálevu. Hotovou omáčku dáme na gril k masu a necháme povařit. Potom do ní přidáme kousek másla.

Středně propečený hovězí steak Yamato vyndáme z grilu a necháme chvíli odležet. Pak maso nakrájíme, nandáme na talíř a polijeme omáčkou.

Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí steak Yamato na zeleném pepři

Zpět na recept