Hovězí soljanka

Recept z hovězího zadního, které podáváme s rýží.


2.65x
120 min

Postup přípravy

Hovězí zadní omyjeme, odblaníme a nakrájíme na hranolky. Cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Okurky oloupeme a nakrájíme na nudličky. Česnek oloupeme a rozetřeme.

Maso společně s cibulí osmahneme na rozehřátém oleji. Poprášíme moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak, okurky, česnek, osolíme, podlijeme vínem a dusíme pod pokličkou doměkka. Při dušení maso podléváme malým množstvím vody nebo vývarem. Když je maso měkké, máme hotovo.

Hovězí soljanka nejlépe chutná s rýží.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí soljanka

Zpět na recept