Hovězí soljanka

Recept z hovězího zadního, které podáváme s rýží.


2.65x
120 min

Ingredience

1-2 stroužkyčesnek
4 lžíceolej
2 kscibule
2-3 lžícerajčatový protlak
2 dlbílé víno
1 lžícehladká mouka
2-3 kssterilované okurky
500 gzadní hovězí maso

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Hovězí zadní omyjeme, odblaníme a nakrájíme na hranolky. Cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Okurky oloupeme a nakrájíme na nudličky. Česnek oloupeme a rozetřeme. Maso společně s cibulí osmahneme na rozehřátém oleji. Poprášíme moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak, okurky, česnek, osolíme, podlijeme vínem a dusíme pod pokličkou doměkka. Při dušení maso podléváme malým množstvím vody nebo vývarem. Když je maso měkké, máme hotovo. Hovězí soljanka nejlépe chutná s rýží.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí soljanka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena