Hovězí se zeleninou na divoko

Jednoduché a chutné. Recept na hlavní chod z hovězího.


5.010x
90 min
2×

Ingredience

1 lžícecukr
sůl
0.3 ksceler
4 ksmrkev
1 lžícehladká mouka
1 ksvětší cibule
500 ghovězí plátek
2 ksrajský protlak
1 kssmetana 12%
2 lžičkykoření Divočina

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Na oleji si osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, na ni vložíme osolené plátky masa. Podlijeme vodou, přidáme rajský protlak, koření Divočina, cukr a na kostičky nakrájenou zeleninu. Hovězí na zelenině podusíme doměkka.

Když je maso měkké, vyndáme jej a omáčku rozšleháme ponorným mixérem. Nakonec zahustíme smetanou a moukou a krátce provaříme.

Hovězí se zeleninou na divoko podáváme s knedlíkem nebo s těstovinami.
user-icon

autor Beuska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí se zeleninou na divoko

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská