Hovězí saté s arašídovou omáčkou

Maso, med, arašídy a nezapomenutelný zážitek.


4.34x
60 min

Postup přípravy

Česnek prolisujeme, maso nakrájíme na plátky, papriku a čili papričku nakrájíme nadrobno.

Příprava omáčky: V mixéru rozmixujeme arašídy, jarní cibulku, česnek, kari, římský kmín, koriandr, med, sójovou omáčku a vodu. Směs nalijeme na pánev a vaříme na středním plameni asi 3 minuty, dokud omáčka nezhoustne.

Do misky dáme olej, cibuli, česnek a čili papričku, zakryjeme a vaříme
v mikrovlnné troubě 3 minuty na nejvyšší teplotu.

Přidáme maso, arašídovou omáčku, kokosové mléko a citronovou šťávu, zakryjeme a vaříme dalších 5 minut.

Přidáme fazole a papriku, směs zamícháme a vaříme při střední teplotě 5 minut, dokud zelenina nezměkne.

Zdroj: Nakladatelství Rebo, edice Kuchařka pro labužníky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí saté s arašídovou omáčkou

Zpět na recept