Hovězí s cibulí

Jednoduchá čína z hovězího masa.


4.421x
120 min
10×

Ingredience

150 gcibule
150 gzadní hovězí

marináda

0.5 lžičkyolej
1 lžičkasójová omáčka
1 lžičkaworchesterová omáčka

podle potřeby

olej na smažení

podle chuti

mletý zázvor
mleté chilli

Postup přípravy

Hovězí nakrájíme na kostky, dáme do misky, silně zasypeme mletým zázvorem a podle chuti přidáme mleté chilli koření, přidáme sójovou a worchestrovou omáčku a olej. Promícháme a necháme marinovat alespoň půl hodiny. Cibuli nakrájíme na proužky, vložíme do hrnce do rozpáleného oleje. Když začne zlátnout, přidáme maso i s marinádou, mícháme, dokud se maso nezatáhne. Pak přilijeme trochu vody a dusíme. Když se všechna voda vydusí, opět trochu přilijeme a tento postup opakujeme dokud maso není měkké. Hovězí s cibulí podáváme s rýží.
user-icon

autor Becky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí s cibulí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena