Hovězí roštěnky se zeleninou

Recept na dušené hovězí maso, ke kterému přidáme papriky, rajčata a koření.


3.36x
60 min

Postup přípravy

Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran v rozehřátém oleji. Maso vyndáme na talíř a uchováme v teple.

Cibuli oloupeme, omyjeme a nakrájíme najemno. Papriky omyjeme, odstraníme jádřinec a nakrájíme na plátky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na osminky, které ještě přepůlíme. Ve výpeku z masa necháme zesklovatět cibuli, přidáme papriky, rajčata, koření a kečup. Podlijeme vodou a pár minut podusíme.

Do pekáčku narovnáme roštěnky, které zalijeme podušenou zeleninou a dáme péct do trouby. Během pečení podle potřeby maso podléváme.

Hotový pokrm podáváme s dušenou rýží, kterou přelijeme podušenou zeleninou.
user-icon

autor lucik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí roštěnky se zeleninou

Zpět na recept