Vaření.czReceptyHovězí roštěnky se zeleninou

Hovězí roštěnky se zeleninou

Recept na dušené hovězí maso, ke kterému přidáme papriky, rajčata a koření.


3.36x
60 min

Ingredience

1 kscibule
2 ksrajče
2 lžícekečup
1 listbobkový list
1 ksčervená paprika
1 kszelená paprika
2 lžíceolej na smažení
1 ksžlutá paprika
4 plátkyhovězí roštěná

podle chuti

sůl
tymián

podle potřeby

mletý černý pepř
voda na podlévání

Postup přípravy

Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran v rozehřátém oleji. Maso vyndáme na talíř a uchováme v teple. Cibuli oloupeme, omyjeme a nakrájíme najemno. Papriky omyjeme, odstraníme jádřinec a nakrájíme na plátky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na osminky, které ještě přepůlíme. Ve výpeku z masa necháme zesklovatět cibuli, přidáme papriky, rajčata, koření a kečup. Podlijeme vodou a pár minut podusíme. Do pekáčku narovnáme roštěnky, které zalijeme podušenou zeleninou a dáme péct do trouby. Během pečení podle potřeby maso podléváme. Hotový pokrm podáváme s dušenou rýží, kterou přelijeme podušenou zeleninou.
user-icon

autor lucik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí roštěnky se zeleninou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena