Hovězí roštěnky na pivě

Skvělá hovězí roštěnka s chlebopivní omáčkou.


3.0596x
60 min
1×

Postup přípravy

Nejprve nakrájíme cibulku nadrobno a naklepeme, osolíme a opepříme plátky roštěnky z hovězího. Na tuku pak zpěníme cibulku a přidáme také roštěnku, kterou opečeme z obou stran. Nakonec podlijeme vývarem, nebo trochou vody a dusíme asi 30 minut.


Mezitím můžeme nastrouhat trochu tvrdší chleba na jemném struhadle, přidáme do piva, promícháme a vše nalijeme k masu. Dodusíme doměkka. Podle potřeby podlíváme vývarem, aby omáčka příliš nezhoustla.


Podáváme například s houskovým knedlíkem.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí roštěnky na pivě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.