Hovězí roštěná

Recept na výborný oběd z hovězího.


4.530x
90 min
3×

Ingredience

2 kscibule
1 ksmasox
4 plátkyhovězí roštěná

podle potřeby

sůl
máslo
hořčice
sádlo
žampiony
mletý pepř

Postup přípravy

Hovězí roštěnou na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme je z obou stran hořčicí. Žampiony a cibuli očistíme a nakrájíme. Jednu cibuli najemno, druhou na dílky. Na sádle zprudka opečeme maso a vyndáme. Najemno nakrájenou 1 cibuli osmahneme dozlatova. Vrátíme zpět maso, zalijeme vodou a přidáme masox. Hovězí roštěnou dusíme doměkka. Na másle osmahneme druhou cibuli a žampiony. Na talíře rozdělíme hovězí roštěnou, zasypeme směsí cibule a žampionů a přelijeme omáčkou. Podáváme s rýží.
user-icon

autor chlupica

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hovězí roštěná

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena