Hovězí roštěná s česnekem

Recept na dušené plátky roštěné na česneku.


5.012x
90 min
1×

Postup přípravy

Roštěnou nakrájíme na plátky. Plátky roštěné naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme je rozmačkaným česnekem a obalíme v hladké mouce.

Na rozehřátém oleji osmažíme nakrájenou cibuli dozlatova. Zvlášť na pánvi osmažíme na oleji plátky roštěné a přidáme je i s výpekem k cibuli. Podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Častěji, podle potřeby, podléváme. Když je maso poloměkké, přidáme tolik horké vody, kolik chceme mít omáčky, a dovaříme. Měkké plátky vyjmeme do jiné nádoby. Omáčku zahustíme moukou a asi 6 minut povaříme. Nakonec dochutíme worcesterskou omáčkou a přecedíme.

Hovězí roštěná s česnekem podáváme s bramborovými knedlíky nebo s rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí roštěná s česnekem

Zpět na recept